Onze Diensten

Hieronder kan je terugvinden wat we met Sirolf voor jou zouden kunnen betekenen. Ben je op zoek naar iets en staat het hieronder niet tussen? Laat dan zeker iets weten!

Analyse

Eerst zitten we samen rond tafel. Wat heb je nodig? Welke pagina's moeten er op de website aanwezig zijn? En welk budget heb je voorzien?

Website/Webshop

Daarna gaan we bouwen aan je website of webshop. Op die manier leer je van in het begin hoe hij werkt en kan je zelf later gemakkelijk dingen aanpassen.

Online marketing

Een website zonder bezoekers is zeer jammer. Daarom kan je ook bij ons terecht als je wil adverteren op sociale media of in Google.

Dit Doen We Ook Graag

Wij zijn echte webbies! We houden van alles digitaal! Webshops, websites, sociale media, e-mailcampagnes, we helpen je overal graag bij!

h
Strategie
Succes behalen met je website of webshop: dat willen we allemaal! Maar hoe pak je dat aan? Waar liggen de kansen? Wat doen je concurrenten? Welke doelen wil je behalen? Hoe krijg je meer bezoekers, downloads of inschrijvingen voor je nieuwsbrief? Wij helpen je graag bij het bepalen van je online marketing strategie.
Zoekmachine Adverteren (SEA)
SEA is slim adverteren in de zoekmachine. Een effectief online marketingmiddel dat snel en gericht resultaat oplevert. Wij realiseren een Adwords campagne op maat.
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
SEO staat voor Search Engine Optimization. Oftewel goed gevonden worden op de juiste zoektermen in Google. We gaan samen op zoek naar welk zoekwoorden belangrijk zijn en zorgen dat ze zeker aan bod komen op je website.
Social Marketing
Als social media kiest als marketingkanaal, dan maak je een goede keuze! Op sociale media kun je namelijk je doelgroep zeer specifiek  gaan targeten en zijn je resultaten nauwkeurig te meten. Wij helpen je met het maken en plaatsen van advertenties op jouw sociale kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.
E-mailmarketing
E-mail is nog altijd één van de meest effectieve middelen van online marketing. Snel in te zetten bij nieuws of campagnes. Ideaal om de loyaliteit van je klanten te vergroten.
Workshops en opleidingen
Heb je graag een opleiding WordPress of een les in Facebook? Daarvoor kan je ook bij ons terecht! Wij maken een les op maat en zorgen ervoor dat je achteraf meteen aan de slag kan gaan!

Sirolf = Floris Lefever

Hallo, ik ben Floris. Ik werk in het dagelijkse leven als Digitaal Strateeg bij een Leuvens “All-in Storytelling Agency”. Mijn ambities is om een strateeg te zijn die niet vies is van veldwerk. Dat is de enige manier om de vinger aan de pols te houden en ervoor te zorgen dat ik “mee” ben. Daarom heb ik Sirolf in het leven geroepen. Ik help je bij het bouwen van WordPress websites en webshops. Gewoon omdat het kan en omdat het super tof is!

Wat Weetjes

Het moet niet altijd allemaal even serieus zijn. Daarom krijg je hieronder een lijstje met nutteloze cijfers 😄

Websites Online Gezet

Uren per Week Online

Uren Achter De Laptop

Vissen in het aquarium

Onze meest recente projecten

Ontdek enkele van onze meest recente projecten!

Shiny Happy People

Deze mensen gingen je voor en waren tevreden met een van de websites die ik het verleden bouwde!

Dankzij onze nieuwe website weten onze klanten ons gemakkelijk te vinden en kunnen fans onze CD’s kopen in onze webshop! Han Lefever

Creatief Directeut, Theater Spoor 6

Na de lancering van onze nieuwe bil.be zagen we een duidelijke stijging in het aantal bestelde tickets voor onze voorstellingen.

Jeroen VD

Coördinator, BIL vzw

De manier waarop je kan betalen op KattenPret.com is ontzettend aangenaam! Alles verloopt steeds zonder problemen! Annelies V.

Klant bij KattenPret.com, Zelfstandige

Dit Is Hoe We
Werken.

Hoe efficienter we werken, hoe sneller onze projecten opgeleverd kunnen worden en hoe goedkoper we onze WordPress websites en Webshops kunnen aanbieden. Daarom verloopt elk project volgens dezelfde fases zodat onze klanten en wij op het einde zeker tevreden zijn!

We pakken elk project zeer persoonlijk aan. Van in het begin geven we aan onze klanten mee hoe we de website of webshop gaan bouwen en wat de functionaliteiten zijn. Doordat we bouwen met WordPress kunnen er later gemakkelijk functionaliteiten toegevoegd worden.
Project Analyse
We bekijken samen wat je verwacht van je website of webshop.
Voorbeelden
Op basis van enkele voorbeelden bepalen we hoe de website eruit zal zien.
Opzetten website
De website wordt ingevuld en alle teksten en foto’s krijgen een plaats.
Opleiding
Achteraf leren we je hoe je de website moet gebruiken.

Let's do this!

Heb je een vraag voor ons? Of had je graag een offerte voor je project? Dat is geen enkel probleem! Laat een berichtje achter en we contacteren je snel!

Of contacteer ons via Facebook:

Contacteer Ons